Min syster, min vän, mitt allt!!!!

Jag kan inte fatta att du ska flytta så lång bort från mig, jag är jätte glad för din skull att du fick gå det gymnasiumet du ville och göra det du älskar, att åka skidor! Men att vi inte kommer att ses varje dag i skolan, på fritiden är något jag kommer att gråta över. Tre år är en lång tid att vara borta från varandra och jag kommer sakna dig så det gör ont. Även om vi kommer träffas några gånger under ett år så är det inte samma sak, du har alltid varit den person jag kan gå till om det är något. Jag trodde aldrig jag skulle behöva säga farväll till min syster, men livet är så och jag älskar dig så sjukt mycket! Du är den personen i mitt liv som alltid kännt mig, varje detalj av mitt liv vet du! Du är den bästa vännen man någonsin kan få, den man kan lita på med hela sitt hjärta o själ, den som alltid ställer upp, alltid finns där, den personen jag kan ringa mitt i natten bara för att bara säga att jag älskar dig. Du har alltid hjälpt mig igenom saker jag inte vågat eller förstått. Även om jag inte trodde på mig själv så trodde du på mig. Om jag skulle behöva berätta hur mycket du betyder för mig skulle alla papper i världen behövas. Det finns en blå himmel där finns alla människor i denna värld men det finns bara en stjärna som lyser som klarast och det är du. Jag har växt upp med dig, Du är min ängel, min förebild och mitt allt! Om du inte funnits i mitt liv hade jag inte varit den personen jag är idag, vi har alltid funnits där för varandra i både vått och torrt. Men att nu skiljas från sin syster är något som jag tycker är så sjukt jobbigt. Du är den bästa personen i mitt liv som jag verkligen kan berätta allt för. Att bara tänka på att du kommer vara så lång bort från mig gör så ont! Vem ska jag nu gå till när jag behöver prata??? Dina kramar kommer jag inte känna lika ofta och ingen kan ta dem ifrån dig, för det är bara du som ha de äkta kramarna! Jag hoppas du förstår hur mycket jag kommer sakna dig, jag kommer tänka på dig varje dag, varje minut och varje sekund dessa tre åren du är borta. Alla minnen jag har i minna tankar, filmer och bilder. Så roligt vi haft alla dessa åren tillsammans. Så mycket skratt, tårar, bråk, kärlek o minnen. Men att det skulle komma en tid som jag skulle behöva säga farväll till min syster va en chock, Jag fattar inte hur jag ska klara mig!!!! Du är den snällaste personen på denna jord. Jag älskar dig! <3
LOVE SAGA!!

Tänk på vad ni säger och gör innan det är för sent......

Jag kan inte fatta hur patetiska vissa människor kan vara ibland, varför inte skaffa ett eget liv istället för att lägga sig i  någon annans! Om det nu är så att man hittat en killkompis/tjejkompis och man säger att man bara är vänner så är det så, säg inte något annat. För de personerna vet bäst vad det har för relation. Men att sina kompisar är på personen hela tiden är något som inte uppskattas av alla. Ni som är på personen kanske inte ser det som så mycket, men något från varje person varje dag går i tankarna hos den personen hela tiden och det är inte något roligt. Läsa personens sms utan tillåtelse, vara på personen och fråga ut den saker hela tiden, göra så att personen känner sig osäker i olika lägen, och vill du verkligen att din kompis inte ska kunna lita på dig mer, att personen ska känna sig orsäker av att vara i närheten av dig???? Är era liv så otroligt tråkiga så ni måste förstöra en annans??? Jag förstår inte hur ni tänker, varför ska ni vara på personen, istället kan ni väll vara där för personen?, alla behöver en person att prata med, om allt! Tänk dig så här din bästa kompis är på dig hela tiden, frågar ut dig saker, titta på dina sms även om du säger att han/hon ska sluta. Hur känner du då, skulle du inte hellre vilja att han/hon pratar med dig om det som hänt och bara vara den vännen som man ska kunna luta sig mot??? Ni som vet att ni gjort något, tänk på vad ni säger och gör innan det är försent! När det väll är försent så kommer du aldrig att få det så som det va för, vill du verkligen förlora din vän på grund av en sån här grej? Den personen som får allt imot sig kan ta det väldigt hårt, men kanske inte vissar det. Jag vill bara att alla ska sluta vara på den här personen, jag vet hur han känner. Han hade kanske sagt mer av det som hänt till er, men i och med att ni håller på som ni gör så får ni skylla er själva...... 
 
Jag vill bara att alla ska tänka på vad ni säger och gör innan det är försent!!!! Och kom ihåg SLUTA när någon säger sluta! 
 
LOVE SAGA  
 
 

Dans föreställningar!

Hej!
Min helg har jag tillbringat i konserthuset i ca 23 timmar. Där va jag med på fyra föreställningar 2 på lördagen och 2 på söndagen. Föreställningarna på lördagen gick inte så bra för min del, men föreställningarna på söndagen är jag riktigt nöjd med. Jag är alltid nervös innan men när man väll står på scenen så är det så roligt, man får göra det man älskar och brinner för DANSA! Nu när jag tänker efter så har jag dansat på kulturama preparandum i 6 år vilket är sjukt mycket, tiden har gått så snabbt. Från att vara nybörjare och inte kunna något till att få dansa en huvudroll igår, det är sjukt vad mycket man har utvecklats. Alla i min grupp va sjukt duktiga!
 
Idag i skolan har man varit riktigt trött, yr och kändes som man skulle svimma lite då och då. 
LOVE SAGA! 
 
 

En vän som dig!

Det känns som vi har känt varandra längre än vad vi egentligen gjort! Men den vänskapen som vi har känns verklig och att ha en sån vän som du är det många som vill ha, och det är inte bara något jag säger utan jag vet att det är sant! Det känns som vi förstår varandra och kan prata om allt. För mig är det skönt att ha någon att prata med, du gör mig alltid glad och det hoppas jag du vet. Du vet mycket om mig, saker som inte många vet. Men en sak som inte många vet är att jag har alltid känt mig som flickan som alltid ställt upp på andra även om de inte ställt upp på mig. Jag har alltid varit för snäll, stått vid någon annans sida istället för att stå vid min egen, väntat på min tur även om det aldrig blev det. Men det va något med med dig som fick mig att inse att jag duger precis som jag är. När jag va mindre trodde jag på mig själv, men någon förstörde det och när något väll krossats så går det aldrig att laga igen, det finns alltid sprickor kvar. Många säger att jag är snäll och aldrig kan bli arg, men det är helt fel. Bakom mitt leende och själ finns en historia ingen kan förstå, så mycket smärta och tårar. Men jag har alltid haft de vänner som stöttat mig i alla lägen och funnits där för mig, det känns som du alltid funnits där även om du inte ha det. Men jag visste att det va något som saknades, och nu vet jag vad jag saknade "En vän som dig"! Jag hoppas att vår vänskap aldrig krossas, för du är verkligen en vän jag litar på med hela mitt hjärta!
LOVE SAGA!

Ett ord jag aldrig kommer att glömma "Farväll"

Tiden har bara sprungit iväg, jag har inte bloggat på jätte länge eftersom det har varit mycket i skolan och på fritiden, och att våran hund dog, så då har jag verken viljat eller orkat blogga.
 
Jag hann inte säga farväll, till min hund Zeba!
Du va bara 9 år, du har alltid funnits vid min sida. Allt hände så snabbt och runt 23.30 hände det som inte fick hända, du dog och fördes till himmlen! Jag hann inte ens säga farväll för det hände så snabbt, när jag åkte till skolan igår va du som vanligt, men när pappa kom hem märkte han att det va något som inte stämmde, ni åkte in till akuten och där sa det att livmodern spruckigt, det blev operation och du klarade den men efteråt orkade du inte, smärtan va stor! Du gick igenom tre operationer och du klarade alla, du var en stark tjej. Nu vet jag att du inte känner någon smärta längre. Du va en snäll tjej som alltid va glad! Det va en jobbig dag igår med mycket tårar och smärta, men nu vet vi hur du mår!
 
Vi hann ej säga Dig farväl
ty döden kom så fort
Men nu vi säga Dig
vårt tack
vid evighetens port!
 
Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.
 
 
Går du med mig än, min kära,
Fast jag inte längre ser dig?
Är du kvar här på jorden,
Så som du är kvar i mitt hjärta?
Jag ligger kvar och grubblar,
Det är ödsligt tyst runt om mig.
Tårar bryter ut och faller,
I tanken på dig.
En ängel som här glömdes kvar,
Har nu fått sina vingar.
Vart flyger du nu, min ängel?
Vart flyger du nu?
Flyger du genom himlaporten?
Eller till världens ände?
Flyger du bredvid mig?
Var du nu än är, min vän.
Vart än vägen för dig.
Lova att du väntar där,
Tills jag möter dig.
Jag hoppas du är lycklig nu.
Så som jag var med dig.
Och smärtan du har lidit,
Hoppas jag är glömd.
Sväva fritt, min kära.
Du är fri nu.
Och tills vi åter möts,
Farväl, min ängel.
LOVE SAGA! <3
 



RSS 2.0
lovesagalindstrom -

Min syster, min vän, mitt allt!!!!

Jag kan inte fatta att du ska flytta så lång bort från mig, jag är jätte glad för din skull att du fick gå det gymnasiumet du ville och göra det du älskar, att åka skidor! Men att vi inte kommer att ses varje dag i skolan, på fritiden är något jag kommer att gråta över. Tre år är en lång tid att vara borta från varandra och jag kommer sakna dig så det gör ont. Även om vi kommer träffas några gånger under ett år så är det inte samma sak, du har alltid varit den person jag kan gå till om det är något. Jag trodde aldrig jag skulle behöva säga farväll till min syster, men livet är så och jag älskar dig så sjukt mycket! Du är den personen i mitt liv som alltid kännt mig, varje detalj av mitt liv vet du! Du är den bästa vännen man någonsin kan få, den man kan lita på med hela sitt hjärta o själ, den som alltid ställer upp, alltid finns där, den personen jag kan ringa mitt i natten bara för att bara säga att jag älskar dig. Du har alltid hjälpt mig igenom saker jag inte vågat eller förstått. Även om jag inte trodde på mig själv så trodde du på mig. Om jag skulle behöva berätta hur mycket du betyder för mig skulle alla papper i världen behövas. Det finns en blå himmel där finns alla människor i denna värld men det finns bara en stjärna som lyser som klarast och det är du. Jag har växt upp med dig, Du är min ängel, min förebild och mitt allt! Om du inte funnits i mitt liv hade jag inte varit den personen jag är idag, vi har alltid funnits där för varandra i både vått och torrt. Men att nu skiljas från sin syster är något som jag tycker är så sjukt jobbigt. Du är den bästa personen i mitt liv som jag verkligen kan berätta allt för. Att bara tänka på att du kommer vara så lång bort från mig gör så ont! Vem ska jag nu gå till när jag behöver prata??? Dina kramar kommer jag inte känna lika ofta och ingen kan ta dem ifrån dig, för det är bara du som ha de äkta kramarna! Jag hoppas du förstår hur mycket jag kommer sakna dig, jag kommer tänka på dig varje dag, varje minut och varje sekund dessa tre åren du är borta. Alla minnen jag har i minna tankar, filmer och bilder. Så roligt vi haft alla dessa åren tillsammans. Så mycket skratt, tårar, bråk, kärlek o minnen. Men att det skulle komma en tid som jag skulle behöva säga farväll till min syster va en chock, Jag fattar inte hur jag ska klara mig!!!! Du är den snällaste personen på denna jord. Jag älskar dig! <3
LOVE SAGA!!

Tänk på vad ni säger och gör innan det är för sent......

Jag kan inte fatta hur patetiska vissa människor kan vara ibland, varför inte skaffa ett eget liv istället för att lägga sig i  någon annans! Om det nu är så att man hittat en killkompis/tjejkompis och man säger att man bara är vänner så är det så, säg inte något annat. För de personerna vet bäst vad det har för relation. Men att sina kompisar är på personen hela tiden är något som inte uppskattas av alla. Ni som är på personen kanske inte ser det som så mycket, men något från varje person varje dag går i tankarna hos den personen hela tiden och det är inte något roligt. Läsa personens sms utan tillåtelse, vara på personen och fråga ut den saker hela tiden, göra så att personen känner sig osäker i olika lägen, och vill du verkligen att din kompis inte ska kunna lita på dig mer, att personen ska känna sig orsäker av att vara i närheten av dig???? Är era liv så otroligt tråkiga så ni måste förstöra en annans??? Jag förstår inte hur ni tänker, varför ska ni vara på personen, istället kan ni väll vara där för personen?, alla behöver en person att prata med, om allt! Tänk dig så här din bästa kompis är på dig hela tiden, frågar ut dig saker, titta på dina sms även om du säger att han/hon ska sluta. Hur känner du då, skulle du inte hellre vilja att han/hon pratar med dig om det som hänt och bara vara den vännen som man ska kunna luta sig mot??? Ni som vet att ni gjort något, tänk på vad ni säger och gör innan det är försent! När det väll är försent så kommer du aldrig att få det så som det va för, vill du verkligen förlora din vän på grund av en sån här grej? Den personen som får allt imot sig kan ta det väldigt hårt, men kanske inte vissar det. Jag vill bara att alla ska sluta vara på den här personen, jag vet hur han känner. Han hade kanske sagt mer av det som hänt till er, men i och med att ni håller på som ni gör så får ni skylla er själva...... 
 
Jag vill bara att alla ska tänka på vad ni säger och gör innan det är försent!!!! Och kom ihåg SLUTA när någon säger sluta! 
 
LOVE SAGA  
 
 

Dans föreställningar!

Hej!
Min helg har jag tillbringat i konserthuset i ca 23 timmar. Där va jag med på fyra föreställningar 2 på lördagen och 2 på söndagen. Föreställningarna på lördagen gick inte så bra för min del, men föreställningarna på söndagen är jag riktigt nöjd med. Jag är alltid nervös innan men när man väll står på scenen så är det så roligt, man får göra det man älskar och brinner för DANSA! Nu när jag tänker efter så har jag dansat på kulturama preparandum i 6 år vilket är sjukt mycket, tiden har gått så snabbt. Från att vara nybörjare och inte kunna något till att få dansa en huvudroll igår, det är sjukt vad mycket man har utvecklats. Alla i min grupp va sjukt duktiga!
 
Idag i skolan har man varit riktigt trött, yr och kändes som man skulle svimma lite då och då. 
LOVE SAGA! 
 
 

En vän som dig!

Det känns som vi har känt varandra längre än vad vi egentligen gjort! Men den vänskapen som vi har känns verklig och att ha en sån vän som du är det många som vill ha, och det är inte bara något jag säger utan jag vet att det är sant! Det känns som vi förstår varandra och kan prata om allt. För mig är det skönt att ha någon att prata med, du gör mig alltid glad och det hoppas jag du vet. Du vet mycket om mig, saker som inte många vet. Men en sak som inte många vet är att jag har alltid känt mig som flickan som alltid ställt upp på andra även om de inte ställt upp på mig. Jag har alltid varit för snäll, stått vid någon annans sida istället för att stå vid min egen, väntat på min tur även om det aldrig blev det. Men det va något med med dig som fick mig att inse att jag duger precis som jag är. När jag va mindre trodde jag på mig själv, men någon förstörde det och när något väll krossats så går det aldrig att laga igen, det finns alltid sprickor kvar. Många säger att jag är snäll och aldrig kan bli arg, men det är helt fel. Bakom mitt leende och själ finns en historia ingen kan förstå, så mycket smärta och tårar. Men jag har alltid haft de vänner som stöttat mig i alla lägen och funnits där för mig, det känns som du alltid funnits där även om du inte ha det. Men jag visste att det va något som saknades, och nu vet jag vad jag saknade "En vän som dig"! Jag hoppas att vår vänskap aldrig krossas, för du är verkligen en vän jag litar på med hela mitt hjärta!
LOVE SAGA!

Ett ord jag aldrig kommer att glömma "Farväll"

Tiden har bara sprungit iväg, jag har inte bloggat på jätte länge eftersom det har varit mycket i skolan och på fritiden, och att våran hund dog, så då har jag verken viljat eller orkat blogga.
 
Jag hann inte säga farväll, till min hund Zeba!
Du va bara 9 år, du har alltid funnits vid min sida. Allt hände så snabbt och runt 23.30 hände det som inte fick hända, du dog och fördes till himmlen! Jag hann inte ens säga farväll för det hände så snabbt, när jag åkte till skolan igår va du som vanligt, men när pappa kom hem märkte han att det va något som inte stämmde, ni åkte in till akuten och där sa det att livmodern spruckigt, det blev operation och du klarade den men efteråt orkade du inte, smärtan va stor! Du gick igenom tre operationer och du klarade alla, du var en stark tjej. Nu vet jag att du inte känner någon smärta längre. Du va en snäll tjej som alltid va glad! Det va en jobbig dag igår med mycket tårar och smärta, men nu vet vi hur du mår!
 
Vi hann ej säga Dig farväl
ty döden kom så fort
Men nu vi säga Dig
vårt tack
vid evighetens port!
 
Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.
 
 
Går du med mig än, min kära,
Fast jag inte längre ser dig?
Är du kvar här på jorden,
Så som du är kvar i mitt hjärta?
Jag ligger kvar och grubblar,
Det är ödsligt tyst runt om mig.
Tårar bryter ut och faller,
I tanken på dig.
En ängel som här glömdes kvar,
Har nu fått sina vingar.
Vart flyger du nu, min ängel?
Vart flyger du nu?
Flyger du genom himlaporten?
Eller till världens ände?
Flyger du bredvid mig?
Var du nu än är, min vän.
Vart än vägen för dig.
Lova att du väntar där,
Tills jag möter dig.
Jag hoppas du är lycklig nu.
Så som jag var med dig.
Och smärtan du har lidit,
Hoppas jag är glömd.
Sväva fritt, min kära.
Du är fri nu.
Och tills vi åter möts,
Farväl, min ängel.
LOVE SAGA! <3